Dosering wietolie verdunt

Voor het gebruik

Bewaar de olie altijd op een donkere koele plaats dan gaat het met gemak een jaar mee.
Als u de olie niet dagelijks gebruikt bewaar de olie dan in de koelkast dan blijft het jaren goed.

 

Doseren moet je leren
De verdunde olie wordt per druppel ingenomen, men kan de druppel bijvoorbeeld voor de spiegel in de mond laten vallen of je kan de druppel op de buitenkant van je hand druppelen waarna je deze kan opzuigen. Vele manieren te bedenken, zolang je maar de druppels goed telt.
De olie werkt na ongeveer 45-60 minuten en blijft 4 tot 5 uur doorwerken.
Iedereen moet voor zichzelf uitzoeken wat het beste voor jouw werkt, 1 of meerdere keren per dag druppelen? Begin met 1 druppel per keer en als dat niet het gewenste resultaat bied neemt je de volgende dag 1 druppel meer per keer, net zolang vermeerderen tot het gewenste effect bereikt wordt of een soort van high/stoned wordt bereikt. Als je high/stoned wordt is dat je bovengrens, verminder dan je aantal druppels met 1 zodat je daar geen last meer van ondervind.

 

Hoe kan je snel je bovengrens ontdekken?
De bovengrens is voor iedereen weer anders het is raadzaam om die bovengrens als eerste bij jezelf te ontdekken. Weet hoever je kunt gaan met de 5x verdunde olie en dat je niet bang hoeft te zijn. Het ideale tijdstip is ’s avonds of in het weekend daar waar je tijd hebt om dit te testen.
Na het eten neemt je 2 druppels olie en wacht een anderhalf uur alvorens u de nog een druppel neemt dit herhaalt u tot u wat gaat voelen (een zweverig, high of stoned gevoel). Als u vervolgens dan 1 druppel minder neemt weet u hoeveel druppels u kunt innemen zodat u niet zweverig, high of stoned hoeft te zijn.

 

Wat is high worden?

High worden van de olie is een loom, sloom en zeer ontspannen gevoel. Dus veel minder heftig in vergelijking als je het rookt. Dus je houdt altijd de controle.
Van olie krijg je geen hallucinaties dat hoort weer bij overmatig cannabis roken. Als je cannabis rook ontstaat door de verbranding nieuwe THC die voor een welbehagen euforie zorgt.
Als je high wordt van de olie is daar niets verder te doen dan je te laten gaan. Ga lekker relaxed zitten op een bank doe eventueel rustige dingen zoals tv kijken, spelletje spelen of iets degelijks. Na enkele uren werkt de olie uit en merk je er verder helemaal niks meer van.
Nooit geen medicijnen slikken om de high te stoppen, het helpt totaal niet!
Wiet en dus ook de olie ervan zijn totaal niet giftig en zeker niet verslavend of schadelijk. Er is nog nooit iemand aan het gebruik van cannabis gestorven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »