Dosering Pure wietolie

Hennep Olie Dosering Informatie

Bij de gemiddelde persoon duurt een volledige behandeling ongeveer 90 dagen. Ik stel voor dat mensen beginnen met 2 a 3 doseringen per dag ter grootte van een droge korrel rijst. Een dosis als deze zou gelijk zijn aan ongeveer een kwart van een druppel. Na vier dagen verhoogt u uw dosering en herhaal dit elke 4 dagen totdat u op het moment bent gekomen om bijna 1 ml olie per dag te kunnen innemen.

Het duurt bij de gemiddelde persoon ongeveer 5 weken tot het punt dat men ongeveer 1 ml per dag in kan nemen. Zodra deze dosering bereikt is, kan men in dit tempo doorgaan totdat de kanker of andere ernstige klacht verdwijnt.  Door het gebruik van deze methode kan het lichaam de tolerantie langzaam opbouwen. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die de oliebehandeling ondergaan, niet of nauwelijks high van de olie werden. We hebben allemaal verschillende toleranties voor eventuele medicatie. Uw grootte en lichaamsgewicht hebben weinig te maken met uw tolerantie voor hennep olie.

Wees ervan bewust wanneer u de behandeling met hennep olie ondergaat uw bloeddruk zal verlagen, dus als u momenteel bloeddruk verlagende medicatie gebruikt, is het zeer waarschijnlijk dat u deze niet meer nodig zult hebben. (overleg altijd eerst met uw arts!)

De belangrijkste bijwerking van deze medicatie is slapen en rusten, hetgeen een belangrijke rol in het genezingsproces speelt. Doorgaans zult u zich binnen een uur na het nemen van een dosis ontspannen voelen. Vecht niet tegen het slaperige gevoel en ga mee met dit proces. Over het algemeen zal de vermoeidheid overdag in verband met deze behandeling binnen een maand verdwijnen.

Alleen om mensen zo snel mogelijk van hun chemische, en vaak verslavende pijnbestrijdende middelen af te helpen, raad ik aan te beginnen met een hogere dosis olie. In dat geval zou men het gebruik van die middelen vrijwel direct kunnen halveren, zonder een toename van de pijn te ervaren.

Het gebruik van Hennep-Olie is zeer succesvol gebleken bij de behandeling van kanker.

Helaas zijn veel mensen die bij mij komen al zwaar beschadigd door de reguliere behandelingen, zoals chemokuren en bestralingen etc. Deze gevallen blijken dan ook het moeilijkst te genezen.

In gevallen waarbij het te laat is om kanker te genezen, zal door de pijnbestrijdende eigenschap van de olie de kwaliteit van het leven tenminste nog iets verbeteren.

Ook moet ik vermelden dat de olie de vitale organen verjongt, zoals bijvoorbeeld de alvleesklier. Diabetespatiënten die met de olie behandeld zijn, ervaarden na ongeveer zes weken gebruik van de olie geen insuline meer nodig te hebben.

Goede Hennep is de grootste genezer op deze planeet; ervaar het zelf!

Bovenstaande tekst is overgenomen en vertaald van de originele homepage van Rick Simpson. www.phoenixtears.ca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »